Adatvédelem

Időállapot: A Delticom adatvédelmi nyilatkozata

Tudatában vagyunk annak, hogy személyes adatainak gondos kezelése milyen fontos az Ön számára.  Éppen ezért értékeljük nagyra a Delticom lelkiismeretes adatkezelésébe vetett bizalmát. Önnek, mint felhasználónak tevőlegesen hozzá kell járulnia személyes adatai (felhasználói adatok) szerződésben meghatározott célú rögzítéséhez.  Ez a hozzájárulást a jövőre vonatkozó hatállyal akármikor visszavonhatja. Ennek érdekében egyszerűen küldjön egy elektronikus levelet a gumik@delti.com címre.

Felelős szervezet

A szövetségi adatvédelmi törvény rendelkezései értelmében a Delticom OE SRL, str. Anca Popa 3, 300299 Timisoara, Románia a felelős szervezet.

Vásárlóink személyes adatainak megszerzése és felhasználása

A hozzánk eljuttatott információk révén egyre élménydúsabbá válik a Delticomnál történő vásárlás. Ezeket az információkat a megrendelések lebonyolításához, az árucikkek kiszállításához, szolgáltatások nyújtásához, valamint a fizetési forgalom lebonyolításához (pl. számlára történő vásárlás esetén a szükséges vizsgálatokhoz) használjuk fel.  A kapott információk abban is segítségünkre vannak, hogy a megrendelésekkel, termékekkel, szolgáltatásokkal és marketing-ajánlatokkal kapcsolatosan tájékoztassuk Önt ( lásd alul a „Kommunikáció elektronikus levél útján“ menüpontot), rekordjainkat aktualizáljuk, fenntartsuk és karbantartsuk a nálunk vezetett felhasználói fiókjait, illetve hogy pl. a www.gumiteszt.com, vagy a www.motorkerekpargumik.hu alatt közzétegyük vásárlóink tesztelési tapasztalatait és az Önök véleményét, de segítségünkre vannak az érdeklődési körébe tartozó termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos ajánlatok készítéséhez is.  Az Önök információit webáruházunk-, és az általunk alkalmazott számítástechnikai környezet javításához, a honlapunkkal kapcsolatos visszaélések megelőzéséhez–, illetve felderítéséhez használjuk fel, és segítségünkre van abban is, hogy a honlapon megbízásunk alapján harmadik személy műszaki-, logisztikai- vagy egyéb jellegű szolgáltatásokat végezhessen.

Az általunk gyűjtött információk:

Milyen tulajdonságokkal bírnak a sütik ?

Kényelmes vásárlás a Delticomnál

Továbbadja a Delticom a megszerzett információkat ?

Fontosak számunkra a vásárlóinkra vonatkozó információk, és segítségünkre vannak a lehető legkedvezőbb ajánlat kialakításában.  A kapott információkat kizárólag az alábbi körben adjuk tovább harmadik személyeknek:

A fenti személyes információk Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívüli országokban tevékenykedő harmadik személy részére történő átadását megelőzően megbizonyosodunk arról, hogy az információ átadása megfelel-e jelen adatvédelmi nyilatkozat, valamint a német adatvédelmi törvények rendelkezéseinek. Ebben az esetben az Európai Unió „II. SZÁMÚ SZABVÁNY-SZERZŐDÉSÉT" alkalmazzuk.  Ez a szerződés a megfelelő adatvédelmi szint biztosítása érdekében az Európai Bizottság által ajánlott olyan szabvány-szerződési rendelkezéseket tartalmaz, amelyek a közösségből származó személyes adatok harmadik országba történő átadására vonatkoznak.

Mennyire vannak biztonságban személyes adataim?

Milyen információkat tekinthetek meg a „Megrendeléseim“ alatt ?

E helyen a számlájával összefüggő információk sokaságát, valamint a Delticommal kapcsolatos interakcióit tekintheti meg. A motorkerekpargumik.hu alatt központi hozzáférést (Megrendeléseim) biztosítunk Önnek. Ott jelenleg az alábbi információkat tekintheti meg:

Ez a felsorolás honlapunk változásával együtt változik

Milyen lehetőségek között választhatok?

Megjegyzések

A lehető legpontosabban fogalmazva írjon levelet a gumik@delti.com címre, ha kérdése merülne fel a Delticom adatvédelmi tevékenységével kapcsolatban, mi pedig megpróbáljuk eloszlatni a kétségeit.  Üzleti tevékenységünk folyamatosan változik. Adatvédelmi nyilatkozatunkat, és felhasználási feltételeinket is ehhez igazítjuk. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy meghatározott időközönként tájékoztathassuk Önt aktuális irányvonalunkról.  A változások nyomon követése érdekében azonban feltétlenül ajánlott honlapunk rendszeres látogatása is. Eltérő rendelkezés hiányában az Önnel, és vásárlói fiókjával kapcsolatban rendelkezésünkre álló valamennyi információ felhasználására jelen adatvédelmi nyilatkozat rendelkezései vonatkoznak.

Hasonló témák

Általános szerződési feltételek

 Az Ön által megadandó információk

Információt szolgáltat számunkra,

Az itt megadott információk körébe olyanok információk tartoznak, mint pl. a neve, címe, telefonszáma, hitelkártya-információi, a szállítás címzettjének neve, címe és telefonszáma, más személy elektronikus levélcíme, a nekünk küldött elektronikus levelek, valamint pénzügyi adatok, ide tartozik továbbá személyazonosító igazolványszáma is.

Más forrásból származó információk

A más forrásból származó információk közé olyan információk tartoznak, mint például az Ön számlázási- és szállítási címével kapcsolatban a csomagszállító- és más szállító-cégektől kapott megkapott - adatbázisunk aktualizálását, soron következő megrendeléseinek biztonságossá tételét és a kommunikáció javítását szolgáló - információk, számláival, vásárlási- és fizetési szokásaival összefüggő információk, valamint hitelügyi tájékoztatást végző szervezetektől kapott tájékoztatások, amelyeket a visszaélések - különösképpen a csalás – felderítésére, valamint bizonyos pénzügyi szolgáltatások, és fizetési módozatok kiajánlására használunk fel.

Az Ön által hozzáférhető információk

A Delticomnál egészen egyszerűen hozzáférhet többek között az alábbi információkhoz:  E körbe a korábbi megrendeléseivel, személyes adataival (beleértve a nevét, elektronikus levélcímét, jelszavát) kapcsolatos információk, a Delticom hírlevelei, a különleges ajánlatokról szóló értesítések, a korábbi megrendelések, és pl. a. www.gumiteszt.com , vagy a www.motorkerekpargumik.hu alatt megírt fogyasztói beszámolók tartoznak. 

datenschutz